|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> İstek Öneri Eleştiri |
| Yazar |
Mesaj |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:05 Mesaj konusu: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyiz |
|
|
arkadaşlar babanın sunacagı baba şhowa seyirci olarak katılsak ve ona bir süpriz yapsak olmazmı bunu yapabilirmiyiz toplanıp gidebilirmiyiz daha dogrusu böyle bir organizasyon düzenlene bilirmi sizce güzel olmazmı bu konuda görüşleriniz nelerdir site yöneticelirimiz böyle bir organizasyon gerçekleşmesi mümkünmüdür
saygılarımla teşekkürler
KALDIRIM TAŞIMIYIM EZİLİYORUM
HERSEVGİYE GÖZ YAŞI DÖKEMİYORUM
KURUMUŞ DAL GİBİYİM YEŞERMİYORUM
MANASIZ BU YAŞAMAYI İSTEMİYORUM
|
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:15 Mesaj konusu: Re: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyiz |
|
|
program ne zaman başlıyormuş. gitsek güzel olur bence. madem türkü bar'daki programa gidemicez hiç değilse orda görürüz babayı 
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:26 Mesaj konusu: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyiz |
|
|
program faaliyete girse birşeyler yapacagız da
daha ortada oluşan bişi yok
önce bir dereyi görelim,paca sıvamak kolay olacak
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | program faaliyete girse birşeyler yapacagız da
daha ortada oluşan bişi yok
önce bir dereyi görelim,paca sıvamak kolay olacak
eyvallahh |
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
keske baslasa programda bı sekılde hallederız koskoca muslumcu com yapılır bıseyler abonesı oluruz programın dımı omer abıı
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
| BETER52 demiş ki: | | keske baslasa programda bı sekılde hallederız koskoca muslumcu com yapılır bıseyler abonesı oluruz programın dımı omer abıı |
tabi allahtan bir mani olmasa abone bile oluruz.
bide kenanım imza bölümündeki sözleri degiştir.
anladın ne demek istediğimi.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
BETER52
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 03:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
anlasıldı abı hallederım 
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 18:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
yaw bu program stüdyoları niye ankara da değil 
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2008 / 18:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
ankara seneye açılcak 
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 02:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
İşallah yeniden olurdsa bi program felan bişeyler yaparız..
|
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
hayırLısı
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 23:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın programına seyirci olarak katılabilirmiyi |
|
|
arkadaşlar bu konuya mesaj yazmanıza gerek yok eski bir konu sayfada tekrar açılmış
|
|
|
|
 |