Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
Yazar |
Mesaj |
ahmet_
Üye
|
Tarih: 25-Oca-2017 / 05:02 Mesaj konusu: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın Yeni Albümü |
|
|
2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın Yeni Albümü
Elenor Plak Müzik Yapım şirketinden aldığımız bilgilere göre Müslüm babanın yeni albümü hazır ve çok yakında piyasaya çıkacak Tüm Müslüm Gürses hayranlarınında bildiği gibi Müslüm babanın piyasaya çıkmamış şarkıları var Dargınım, Daha yokluğunun ilk akşamında gibi en az 3-4 albümlük piyasaya çıkmamış şarkısı var, bu şarkıların ne zaman çıkacağı merak konusuydu.
Elenor Plak Müzik Yapım şirketinin 4 yıl beklemesinin sebebi ise Müslüm Gürses'in ölümün ardından fırsat bekleyen bir firma olmamasıdır,ve babaya yakışır bir albüm hazırlamak istemeleridir Müslüm babanın çalıştığı bir diğer firmaysa bayar müzik , Müslüm Gürses hayranları bayar şirketindede Babanın piyasaya çıkmayan şarkıları olduğunu biliyor, Bayarın da biran önce Müslüm babanın piyasaya çıkmayan şarkılarını müslüm gürses hayranlarına sunması gerekiyor, müslümcüleri daha fazla bekletmemeli ,youtube ve sosyal medyada herkesin konuştuğu bu albümler ne zaman çıkacak sorusuydu.
Müslüm Gürses hayranlarının isteği, Elenor Müzik şirketinin bu güzel haberinden sonra , Bayar şirketininde Müslüm Babanın piyasaya çıkmamış şarkılarını albüm yapması, umarız diğer şarkılarıda biran evvel piyasaya sürülür Son Olarak Elenor Plak Müzik Yapım şirketi Albüm için çok emek vermiş tertemiz bir albüm hazırlamış ve Müslüm Babanın Piyasaya sürülmeyen şarkılarından oluşan yeni albümü sanırım ölüm yıldönümünde 3,3 2017 de piyasada olacak,
Albüm çıkınca verilen emeğe saygı göstererek korsan değil orjinalini satın almaktır. Babacılara selam Damara devam ,
|
|
|
|
|
|
Muslumcu22
Fanatik Üye
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 25-Oca-2017 / 23:33 Mesaj konusu: re: 2017 müslüm gürses hayranlarına müjde !! babanın yeni al |
|
|
baba gönüllerde bir ömür yaşayacaktır. yeni albümü sabırsızlıkla bekliyoruz.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
|
siracettinesin
Aktif Üye
Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
|
Tarih: 27-Oca-2017 / 09:02 Mesaj konusu: Re: re: 2017 müslüm gürses hayranlarına müjde !! babanın yen |
|
|
Ahmet kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin,çok ama çok güzel bi haber verdin biz Müslüm Babacılara umarım dediğin gibi olur piyasa çıkar albümler...
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim... |
|
|
|
|
geceler45
Üye
|
Tarih: 28-Oca-2017 / 06:59 Mesaj konusu: Re: re: 2017 müslüm gürses hayranlarına müjde !! babanın yen |
|
|
Sabırsızlıkla bekliyoruz,inşallah şarkıların orijinal haliyle fazla oynamamışlardır.Ustanın hatırasına yakışır bir albüm olması dileğiyle
|
|
|
|
|
omerfaruk
Üye
|
Tarih: 27-Şub-2017 / 04:34 Mesaj konusu: Re: re: 2017 müslüm gürses hayranlarına müjde !! babanın yen |
|
|
heyecanlandım şimdi. daha babanın tüm albümlerine sahip değilken gider soner muzike alırdım 2-3 albüm getirir. onları ne heyacanla dinlerdim acaba nasıl bi albüm acaba sonra ki şarkı nasıl diye. müthiş bir haz alırdım bu durumdan ve bazı albümlerin etkisinde fazlasıyla kalır uykular da bile dinlerdim. derken var olan tüm albümleri aldık sonra bekledik baba albüm yapsın. babanın yeni yaptığı albümler de bizi eski arabesk albümler kadar sarmasa da ya da bazıları hayal kırıklığı olsa da yine de albümde bir şarkı olsun olurduysa beğendiğimiz bize yetiyordu. ve şimdi eski damar şarkılar. inşallah o duyguları yaşarım tekrardan. Babaya Allah rahmet etsin
|
|
|
|
|
omerfaruk
Üye
|
Tarih: 04-Mar-2017 / 04:15 Mesaj konusu: Cevap: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın Yeni |
|
|
bu elenor ne yapmaya çalışıyor anlamadim adamlar sanki bizle dalga geçiyorlar. muhteşem efendi bu kez de film çekeceğiz piyasada olmayan şarkılar olda olacak demiş. Allah ıslah etsin bu adamı
|
|
|
|
|
geceler45
Üye
|
Tarih: 04-Mar-2017 / 06:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın |
|
|
Bu iş gerçekten saçma sapan bir hal aldı,neyin peşindeler anlamış değilim.Yılların elenor müziği şimdi dalga mı geçmeye başlamış.4 yıldır yakında diye milleti uyutmaya çalışıyorlar.Bu mu Müslüm Gürses'in hatırasına saygıları.
|
|
|
|
|
omerfaruk
Üye
|
Tarih: 04-Mar-2017 / 16:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın |
|
|
bundan sonra çıkacak olan albümün ancak korsanini alırım. öyleye böyle
|
|
|
|
|
BirkanKarakas
Yeni Katılımcı
|
Tarih: 30-Mar-2017 / 11:26 Mesaj konusu: Cevap: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın Yeni |
|
|
Şu sıralar YouTube'da Demo versiyonları var. Acaba elinde tam versiyonları olan arkadaşlar var mı burada ?
|
|
|
|
|
xxxha
Yeni Katılımcı
|
Tarih: 30-Hzr-2017 / 09:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: 2017 Müslüm Gürses Hayranlarına Müjde !! Babanın |
|
|
şarkıların bir çoğu var ben de isteyenlerle paylaşabilirim
|
|
|
|
|