|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
-> Hediye Seçimi |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 26-Mar-2011 / 21:21 Mesaj konusu: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
Bu konuda hakkında bir süredir konuştuğumuz "Müslüm Baba'nın 2011 yılı doğum günü" için vereceğimiz hediye'nin seçiminde iki seçenek arasında kaldık, tesbih ve fotoğraf albümü.. Gelen destek, vereceğimiz hediyenin durumunu belirleyecek. Bu yıl zamanın da yetersizliğinden pratik bir hediye olarak tesbih daha uygun gibi geldi bana. (Yine de mart ortasına kadar, hediye konusunda değişik fikirlerinizi bana özel mesajla iletebilirsiniz)
Daha önceleri yaptığımız gibi bu senede hediye için maddi/manevi katkılarınızı bekliyoruz.
Bu parayı biz site yetkilileri aramızda toplayıp denkleştirebiliriz.
Burdaki amaç: maddi ve manevi destek verdiğiniz hediyenin alınıp Baba'ya ulaştırılması sonucu. Baba'nın evinin bir köşesinde duran hediyemizin sizinde desteğiniz/emeğiniz olmasıdır. Zira 5 yıldır hediylerimiz Baba'nın evinin duvarında asılı tablolar, kolunda saat, mikrofon ve belki arada eline aldığı sazında hepimizim emeği var.. Bu duyguyu 5 yıldır birçok arkadaşımız yaşadı.
Az yada çok önemli değil, önemli olan gönlünüz.
Buraya tıklayıp bana ulaşarak yada info@muslumcu.com adresine mail atarak banka hesap numaralarını (Garanti Bankası/İş bankası) alabilirsiniz, banka hesabına sahip değilseniz PTT aracılığıyla da gönderebilirsiniz.
Önceki yıllarda hediyelerimiz:
7 Mayıs 2006 - Yağlı boya tablo
7 Mayıs 2007 - Baskı tablo
7 Mayıs 2008 - Mikrofon
7 Mayıs 2009 - Kol saati
7 Mayıs 2010 - Saz
Destek olan üyelerimiz
kralmuslum88----10 TL (06.04.2011)
karakartal82------20 TL (10.04.2011)
abdi----------------120 TL (10.04.2011)
babacan1102------100 TL (10.04.2011)
iskender_kacar----100 TL (10.04.2011)
arabeskci_ahmet--20 TL (14.04.2011)
unutamayiz-------- 50 TL (14.04.2011)
zincirli------------- 100 TL (22.04.2011)
yorgun52---------- 51 TL (26.04.2011)
affetmem_seni65- 25 TL (27.04.2011)
kovmanicelo------ 25 TL (30.04.2011)
Rahmi06 ---------- 20 TL (04.05.2011)
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
En son Admin tarafından 05-May-2011 / 18:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
|
|
arabeskci_ahmet
Üye

|
Tarih: 26-Mar-2011 / 21:48 Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
Bencede tesbih en mantıkLısı zaman kısıtLı zaten fotoğraf aLbümünü allah nasip ederse önümüzdeki sene hazırLayaLım..BizLerde eLmizden geLdiği kadarıyLa her türLü desteği vermeye hazırız..
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 29-Mar-2011 / 20:23 Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
İşte Görüyorsunuz Olay Maddiyat olunca sitemizde dili beş karış olan dostlarımız hediye konusuna tek bir yorum yapmaz,Onlar Düşüncesi şöyle eger yorum yaparsam katkıda bulunmak zorunda kalırım.
Ama Şunu söylüyorum o lafa gelince konuşmasını bilen kişiler;Bu hediyede katkınız olsada olmasada bu hediye alınacak.Tek başıma almam gerekirse dahi onuda yaparım. Çünkü Ben müslümcüyüm.Lafımı kim üstüne alıyorsa alsın ben burdayım.Altında kalacak bir kelimede kullanmam.Biz Kimin ne oldugunuda çok iyi biliyoruz.
Bu konuya yorum yapmayıp geri duran kişileri tek tek takip edecegim.
Daha sonrasında başka konulara yorum yaptıgını görürsem ben söylemeden o kişiler sayfaya bir daha girmesin bunu acık acık söylüyorum.
Artık dostlarımızı ayırt etmenin zamanı geldi geçiyor.
Eyvallah..
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 29-Mar-2011 / 22:45 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | İşte Görüyorsunuz Olay Maddiyat olunca sitemizde dili beş karış olan dostlarımız hediye konusuna tek bir yorum yapmaz,Onlar Düşüncesi şöyle eger yorum yaparsam katkıda bulunmak zorunda kalırım.
Ama Şunu söylüyorum o lafa gelince konuşmasını bilen kişiler;Bu hediyede katkınız olsada olmasada bu hediye alınacak.Tek başıma almam gerekirse dahi onuda yaparım.Çünkü Ben müslümcüyüm sizin capulcu takımı degilim.Lafımı kim üstüne alıyorsa alsın ben burdayım.Altında kalacak bir kelimede kullanmam.Biz Kimin ne mal oldugunuda Çok iyi biliyoruz.
Bu konuya yorum yapmayıp geri duran kişileri tek tek takip edecegim.
Daha sonrasında başka konulara yorum yaptıgını görürsem ben söylemeden o kişiler sayfaya bir daha girmesin bunu acık acık söylüyorum.
Artık dostlarımızı ayırt etmenin zamanı geldi geçiyor.
Eyvallah.. | usta,Müslüm Baba ya herşey feda olsun.madem bi hediye alınacaksa,bi bankaya hesap açtır ben o hesaba para yatıracam.zengin değilim çok param da yok ama herkez gönlünden ne kopup bişeler katsa damlaya damlaya göl olur.
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |
iskender_kacar

|
Tarih: 30-Mar-2011 / 03:52 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
| karakartal82 demiş ki: |
usta,Müslüm Baba ya herşey feda olsun.madem bi hediye alınacaksa,bi bankaya hesap açtır ben o hesaba para yatıracam.zengin değilim çok param da yok ama herkez gönlünden ne kopup bişeler katsa damlaya damlaya göl olur. |
Buraya tıklayıp bana ulaşarak yada info@muslumcu.com adresine mail atarak banka hesap numaralarını (Garanti Bankası/İş bankası) alabilirsiniz, banka hesabına sahip değilseniz PTT aracılığıyla da gönderebilirsiniz.
Kardeş burdan hesap numarasına ulaşabilirsin.
_________________ kahır çekenlerin ata`sı |
|
|
|
 |
ertu1900
Üye

|
Tarih: 30-Mar-2011 / 05:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
bu konu hakkında göruslerımı daha once aktarmıstım,bi kez daha yazmakta fayda var,ne gerekiyosa yapılır elimizden geldiğince.
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 30-Mar-2011 / 05:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
Arkadaşlar babacan'ın söylediklerinden alınacak bir kaç kişi var, gerek face'te gere burada sitemizin her nimetinden fazlasıyla yararlanıp işine gelen yerde görünen işine gelmeyen yerde görünmeyen kişiler var. Bu kişileri ilk günlerden beri biliyorum. Fakat artık benim de tahammülüm kalmadı, bu yüzden bu seneki hediye konumuz önemli...
Konuyu daha fazla konuşup hediye organizasyonunun güzelliğine gölge düşürmeden yolumuza devam edelim.
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 30-Mar-2011 / 05:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
nasil olursa olsun,sonucta güzel bir hediye olsun.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
kralmuslum88
Üye

|
Tarih: 30-Mar-2011 / 23:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
admin'e katılıyorum,tesbih pratik olmasından ötürü daha uygun bir hediye olur sanırım.Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırım bende.gerek maddi gerekse manevi.
_________________ aleme küstüm ilacım Baba Müslüm |
|
|
|
 |
hakandeniz
Üye

|
Tarih: 31-Mar-2011 / 19:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
elimden geleni yapmaya hazırım eywallah
|
|
|
|
 |
Esenlerli34
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 31-Mar-2011 / 22:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
tesbih güzel bir hediye olur
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 31-Mar-2011 / 23:51 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
[quote="iskender_kacar"] | karakartal82 demiş ki: |
Kardeş burdan hesap numarasına ulaşabilirsin. | teşekkür ederim açıklamanız içn fakat siteye e mail gönderim bi cevap gelmedi.
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 01-Nis-2011 / 01:56 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
| karakartal82 demiş ki: | | teşekkür ederim açıklamanız içn fakat siteye e mail gönderim bi cevap gelmedi. |
Gördüm yanıtladım kardeş.
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
firfir34
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Nis-2011 / 21:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
Tesbih güzel olur aslında yakışırda babaya ne yakışmazki yanlız arklar hediyeyi kendiniz elden vericekseniz bende gelmeyi çok isderim elini öpmek onu görmek dünyada en çok isdediğim şey
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 02-Nis-2011 / 01:19 Mesaj konusu: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi alalım? |
|
|
| Admin demiş ki: | | Gördüm yanıtladım kardeş. | usta mesajını aldım teşekkürler.emaneti vereceğim gün size msj yollayacam.saygılar..
|
|
|
 |
firfir34
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Nis-2011 / 16:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediyesi ala |
|
|
Kardeş yanlız ben antalyada oturuyorum siteyi hergün takip ediyorum anil_gfb_antu@hotmail.com msn nem eklersen daha ayrıntılı konuşalım
|
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 02-Nis-2011 / 23:38 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Re: [7 mayıs 2011] Babaya doğum günü hediy |
|
|
| firfir34 demiş ki: | | Kardeş yanlız ben antalyada oturuyorum siteyi hergün takip ediyorum anil_gfb_antu@hotmail.com msn nem eklersen daha ayrıntılı konuşalım | kardeş admine özel mesaj gönderirsen sana gerekli açıklamayı yapar.saygılar..
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 03-Nis-2011 / 00:45 Mesaj konusu: re: cevap: re: cevap: re: [7 mayıs 2011] babaya doğum günü h |
|
|
maddi desteğimiz malum sıkıntılar aşılırsa desteğimizi yaparız.... olmasada maneviyatta destekçiyiz...
atıp tutmak işimiz değil..
Eyvallah...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
unutamayiz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Nis-2011 / 01:04 Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: re: [7 mayıs 2011] babaya doğum gü |
|
|
selamun aleyküm dostlar uzun süre yoktum askerdeydim ben askere gitmeden 5 ay önce üye oldum buraya yani 2 buçuk sene falan oldu o zaman ki müslüm babanın doğum gününde hiç bi katkım olamadı ve şimdi geldim maddi manevi burdayım babaya herşey feda olsun
24 saat 3 dakika sonra eklenen mesaj:
benim düşünceme görede tesbih iyi olur
|
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 09-Nis-2011 / 17:28 Mesaj konusu: Re: re: cevap: re: cevap: re: [7 mayıs 2011] babaya doğum gü |
|
|
Bilal kardeşim hesap numarana 100 TL yatırdım bilgin olsun.
Toplanan para miktarına göre ve hediyenin fiyatına göre para yetmese tekrar takviye yaparım bilgin olsun..
Eyvallah..
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |