Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?
[7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü -> Hediye Seçimi
Yazar Mesaj
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 09-Nis-2010 / 06:02    Mesaj konusu: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

Bu konuda hediye seçimi için konuşmuştuk, babaya sembolik bir saz hediye etmeye karar verdik. (Yusuf abinin önerisi de iyiydi ama şuan şehirdışındayım ve birkaç ay daha burada kalmam gerekiyor) (Hediye değişebilir, aslına bakarsanız biraz aceleye geldi, yetiştiremedim organizeyi.)

Babamızın doğum gününe az bir zaman kaldı. Daha önceleri yaptığımız gibi bu senede hediye için maddi/manevi katkılarınızı bekliyoruz.
Bu parayı biz site yetkilileri aramızda toplayıp denkleştirebiliriz.
Burdaki amaç: maddi ve manevi destek verdiğiniz hediyenin alınıp Baba'ya ulaştırılması sonucu. Baba'nın evinin bir köşesinde duran hediyemizin sizinde desteğiniz/emeğiniz olmasıdır. Zira 4 yıldır hediylerimiz Baba'nın evinin duvarında asılı, tablo, kolunda saat.. Bu duyguyu 4 yıldır birçok arkadaşımız yaşadı.
Az yada çok önemli değil, önemli olan gönlünüz.

Buraya tıklayıp bana ulaşarak yada info@muslumcu.com adresine mail atarak banka hesap numaralarını (Garanti Bankası) alabilirsiniz, banka hesabına sahip değilseniz PTT aracılığıyla da gönderebilirsiniz.

Önceki yıllarda hediyelerimiz:
7 Mayıs 2006 - Yağlı boya tablo
7 Mayıs 2007 - Baskı tablo
7 Mayıs 2008 - Mikrofon
7 Mayıs 2009 - Kol saati

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!

En son Admin tarafından 17-Şub-2011 / 23:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
mahsunkul_05
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: amasya
MesajTarih: 09-Nis-2010 / 14:34    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

bilal abi iyi fikir maddi olarak yanınızda olamasamda gönlüm va dualarım sizinle allah yardımcınız olsun kolay gelsin
Kullanıcı profilini gör
emrah11
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: bilecik
MesajTarih: 11-Nis-2010 / 06:16    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

arkadaşlar doğum günü nerde kutlanacak? yada kutlama var mı? sadece hediye alıp gönderilecek mi?
Kullanıcı profilini gör
bhonq
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 11-Nis-2010 / 17:02    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

Evet Kutlama yapılacak mı? Yapılacaksa bı bılgı verırsenız cok ıyı oLur..saygıLar
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 12-Nis-2010 / 23:41    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

Kutlama yok arkadaşlar, eğer planlı olursa tabi hep birlikte gidilebilir. (Herhangi bir mekanda konseri olabilir, konseri sırasında verilebilir.) Aceleye gelmezse forumda duyurur hep birlikte gidilebilinir.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 15-Nis-2010 / 17:12    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

Admin demiş ki:

Buraya tıklayıp bana ulaşarak yada info@muslumcu.com adresine mail atarak banka hesap numaralarını (Garanti Bankası) alabilirsiniz, banka hesabına sahip değilseniz PTT aracılığıyla da gönderebilirsiniz.

konunun okunmasına bakılırsa vasat bir durumda müslümcü arkadaşlarımız!
bilal kardeşim benim adıma şimdilik 50 tl yazarsan sevinirim

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 16-Nis-2010 / 01:27    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

söylenecek kelime bulamıyorum lafa geldimi herkez müslüm baba hastası ama konu biryerlere geldinde kimsede kıpırdama yok anlam vermiş degil hayranlık sevgi saygı bunlar hoşşeyler ama konu müslüm baba olunca vede onun dogum günüyse anlamı daha farklıdır arkadaşların bazıları kutlama varmı diye sormuşlar bu zmanaa kadar özel bi kutlama daha gerçekleşmemiştir baba bir programa katılır veya konser verir organize edilir herkze bildirilir ve gidilir müslüm baba mızın dogum günün hediyesini alabilmek adına tüm dostlarımızı arkadaşlarımızı katkı yapmaya bizlere sitemize destk olmaya davet ediyorum

benim adıma 50 ytl yazabilirsin agbey ben burda ömer teker abime taktim ederim

saygılarımla esrarengiz_sis yılmaz

Nereden: istanbul
MesajTarih: 19-Nis-2010 / 05:28    Mesaj konusu: Cevap: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

öncelikle dikkatimi ceken birşey var ondan bahsetmek istiyorum.
konuda 6 adet yorum var.okunmaya gelirse 300 kez okunmuş bu demek oluyor ki
sadece laftan ibaret olan insanlar arasındayız.
neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum.
bilal kardeşim benim adıma 100 tl yazarmısın ömer kardeşime elden teslim edecegim.
gerekli parayı toplamasakta,gereken neyse yinede yaparız.
allahın izni ile bu işin altından gecen sene olduğu gibi ömer kardeşim ve dostlarımızla altından kalkarız.

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 20-Nis-2010 / 07:23    Mesaj konusu: Cevap: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

iskender ve yılmaz kardeşim teşekkür ederim.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 14-Hzr-2010 / 18:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: [7 mayıs 2010] Babaya doğum günü hediyesi alalım?

30 göndermiştim 25 geçmiş yazarsanız iyi olur

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering