Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri
-> Flash TV Baba Show |
Yazar |
Mesaj |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 08:32 Mesaj konusu: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008) |
|
|
canım kardeşlerim, gelenek haline gelen buluşmalarımız gibi baba şow a katılımlarımız da
bir gelenek haline geldi.
gecen hafta katıldıgımız baba şow programınada ki acemiligimizi atıp
daha bir güzel ayrı bir havada katıldık.
bu sefer hazırlıklı gittik.müslüm babaya gönül veren gönül dortlarımızla eşsiz bir geceye imza attık.
müslümcülere yakışır bir şekilde bir gece yaşadık.
ve bizi ekranları başında izleyen dostlarımız eksik olmayın.
insanın kendi gibi,baba fanatiklerini ekranlarda seyretmek ayrı bir hava olsa gerek
bir birinden degerli yüzler,yüreklerle tanışma fırsatına nail olduk.
hepimize sonsuz sevgilerimi iletiyorum.
hepinizi tek tek yazmaya kalksam inanın zamanımız yetmeyecek.
iyi ki varsınız kardeşlerim.
arzu akay kardeşimiz bizi arayıp gelemeyecegini bildirdi.hastası varmış.
allahtan acil şifalar diliyorum.
bu günde müslüm babayla fotograf cektiren kervanına dört kişi daha ekledik.
söz verdigim gibi,diger kardeşlerimize de cektirecegim.
herşeyi tadında bırakarak,babayı sıkbogaz etmeyerek yapacagız.
bu günün bir diger özelliği admin(bilal) kardeşimizin dogum günü olması idi.
nice mutlu yıllara iyi ki dogdun kardeşim.
sana babanın posterini imzalatıp,gönderiyorum
buda bizden sana dogum günü hediyemiz olsun
bir müslümcü için eşsiz bir hediye demi
Gönlünüz Gönlümüzdür.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
|
|
xmen
Fanatik Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 08:39 Mesaj konusu: Re: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
ordakı tum degerlı dostlarımı başta babacan 1112 olmak uzere canı gönulden kutlarım yuregınıze saglık dostlar
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
|
babacan1102
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 09:04 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
sahne görüntüleri
nerdesin |
|
|
|
|
babacan1102
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 09:12 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
fotografların devamı arkadaşlar
nerdesin |
|
|
|
|
nacves
Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 13:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Abim ya..muhteşem görüntüler bunlar.yine göstermissin abiliğini abim:)
abi ben posteri gördüğümde dedim bu kesin ömer abinin diye:)odanda asılıydı bu:)
yüreğinize saglık hepinizin..
keşke bizlerde olda olsaydık ya..yüreğimiz sizinle..resinler için sonsuz teşk ederim..
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
|
Rahmi06
Forum moderatörü
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 13:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Eyvallah Ömer kardeşim. Program devam ederken ve programın sonunda zaten seninle telefonla görüştük. Ama sizleri Müslüm babanın yanında ve ekranda görmekte bir başka güzel. Kayıtların tamamını çektim. Sizler orada olamadığınız için tv den seyredemediniz eklediğim videolardan izleyebilirsiniz. İnşaallah bizlerde bir gün orada oluruz. Orada olamasakta gönlümüz sizlerle ve orada.
SAYGILAR...
|
|
|
By_Sorti
Aktif Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 14:25 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Ellerine Saglık Ömer Abicim Harbiden Şahane Bir Geceydi Tüm Arkadaşlarıma Teşekkürler...
Unutulmucak Bir Geceydi İşallah Devamını Getirmeye Çalışaçagız Gelemeyen Arkadaşlarada...
Burdan Tavsiyem Bence Bir Kezde Olsa Görmeniz Bence Bütün Piskolojinizi Degiştiriyor..
Daima Sevgi Ve Saygılarımla..
By_SorTi..
|
|
|
|
|
AhMeT_44
Fanatik Üye
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 14:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Vallahi Mükemmel Bi gündü..
Ömer abime ve Müzeyyen Ablama söz vermiştim..Mutlaka gitmek zorundaydım.
Müslüm Baba yı yakından gördüm yaa ölsemde gam yemem artık..
Şarkı söylerken elimizdeki Posteri açtık bi an yüz yüze geldik Babayla.bize tebessüm etti..Mahsun Kul da aldı götürdü..
Katılan dostlarımı Başta ömer abim.Mahmut abim..sinan abim..Müzeyyen ablacım.kenan kardeşim.ve tüm dostlara teşekkürlerimi bi borç bilirim...
Her daim Gönlünüz gönlümdür...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
|
itirazimvar
Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 14:59 Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
herkesi candan yürekten selamlayip kutlarim. resimler icin tesekkür ederiz kardes . keske bu kadar yakin olmusken yeni albüm ne zaman cikacak diye sorsaydiniz ? bu aralar istanbulda olmak varmis
|
|
|
|
|
sessiz_cocuk12
Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 15:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Güzel bir geçirmişsiniz...BABA ile foto çeken kardeşlerimiz çok şanslı...
|
|
|
|
|
sevyeter_sinan
Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 15:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
yine cok güzel bir atmosferdi özelliklede babanın canlı olarak okudugu sevyeter sarkısıda tam bir bomba etkisi yarattı.. bu programda cakma müslümcülerin yerine muslumcu.com dan arkdasların olması da programa cok güzel bir hava kattı.babacanömer kardeşimin sayesinde bende baba ile tanısma imkanı bulup birde resim alabildim.dün aksam orda olan tüm arkdaslara tesekkürler
|
|
|
|
|
salih01
Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 16:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
ömer baba antepde oldugum için gelemedim.bir daha ki sefer inş.gidelim....
|
|
|
|
|
BETER52
Aktif Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 19:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
harıka bı geceydı baba sevgızıne mesefeler farketmez fızanda olsa gelırız.butun gelen arkadaslara tesekkur edıyorum bu geceye gelıp ortamı paylastıkları ıcın.ömer abı senın emegınde unutulmaz .muslumcu com aılesı olarak varlıgımızı hıssettırdıysek ne mutlu bıze saygılarımla
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
|
einLadunG
Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 22:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Süperdiniz abim hepinizi seviyorum.Allaha emanetsiniz.
_________________ utanmadık usanmadık ölümüne müslümcüyüz.. |
|
|
|
|
suskun_ahmet56
Aktif Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 23:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
çok gelmek istedim imkanlar el vermedi bu yüzden nekadar güzellikler kaçırmışım allah nasip ederse gelmeyi düşünüyorum bu günlerde heran bir süpriz yapabilirim ömer abi haberin olsun......................
EYW...................
|
|
|
|
|
imparator_44
Fanatik Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 23:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
ömer kardeşim ellerine sağlık. nasıl bir gece geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum orda olmak vardıya neyse. tv de izlemekle yetindik.müslümcü.com u temsil eden o programa katılan tüm kardeşlerimize teşekkürler Belki birgün????*
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
|
clgnsedat
Fanatik Üye
|
Tarih: 22-Ekm-2008 / 23:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
programı baştan sona izledim,bi ara kameralara, ömer üstad takıldı kısa geçti hemen yanındada bi arkadaş vardı ,resimlerde ap ayrı bi güzel olmuş emeğinize sağlık,arkadaşlar.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
|
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 01:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
herşey çok güzel ooldu inşallah devamıda olacak müslüm babaya sonsuz sevgiler olsun biraz rahatsızmış allahtan acil şifalar dilerim haftaya yine ordayız inşallah öyle degilmi ömer abi babayı yanlız bırakma yok
|
|
|
|
|
DaMaR-58
Üye
|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 01:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
Bu güzel ortamda bulunamamak çok üzüyor adamı..Bir Daha Dğzenlenecek olursa ve bende bu talihsizlik olmassa İnşallah Gelecem..Gelemesemde Gönlüm sizlerle
|
|
|
|
|
jest_50
Aktif Üye
|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 01:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)... |
|
|
yakıŞır ortam güzeL oLmus resimLerden beLLi
|
|
|
|
|