Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Fan Club/Buluşma
-> Gerçekleşen Buluşmalar resim ve yorumlarınız |
Yazar |
Mesaj |
AhMeT_AsLaN
Yeni Katılımcı
|
Tarih: 23-Tem-2008 / 16:06 Mesaj konusu: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları |
|
|
valla iptal dediler.ama buluşmayı yapmışlar...neyse önemli değil..
_________________ bırak dagınık kalsın.. |
|
|
|
|
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
|
Tarih: 23-Tem-2008 / 16:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
Hepiniz ayrı ayrı saolun varolun güzel vakit geçirdik başta ömer olmak üzere elinize ayağınıza yüreğinize sağlık böyle devam etme dileği ile eyvallah...
_________________ tek başımayım |
|
|
|
|
sopranos
Aktif Üye
Kayıt: Oct 30, 2007 Mesajlar: 179 Nereden: YAKTIN BENİ DÜNYA..!!
|
Tarih: 23-Tem-2008 / 21:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
yanınızda olmayı çok isterdim ama askerdeyim yanınızda olamasakta gönüller bir.
_________________ tadın sinmiş suyuna taşına topragına bu şehirde ne varsa hepsi sana benziyor... |
|
|
|
|
mustafabergen
Üye
|
Tarih: 24-Tem-2008 / 00:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
dmreda demiş ki: | gerçekten güzel bir buluşma oldu çok degerli kişilerle tanıştım mustafa kardeşim harun agbim.hepiniz emekleriniz için saglun hacı agbim senle yok boyunca muhabbet süperdi.babam ömer babam bitanem benim her dakikası bi olay zaten seni çok seviyorum babam.taruz agbim bıyıklı halin gerçekten süper geldiginiz için ayaklarınıza saglık. . .nice buluşmalara | eywallah eda sizlerle tanışmak benim için şerefti
|
|
|
|
|
akliyok_06
Fanatik Üye
|
Tarih: 24-Tem-2008 / 00:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
Arkadaslar gelenlerdende gelmeyenlerdende allah razı olsun gelmeyenlerde yanımızda varmış gibi gönüllerimizdelerde bundan hiç şüpeniz olamasın herkeze teşekür ederiz...
|
|
|
|
|
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 24-Tem-2008 / 06:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
enemy75 demiş ki: | cok güzel bir anı olmuş bütün katılan arkadaşlar selam olsun etkinlik dedinmi ömer 1numara helal sanada ömer kardeş sizleri öyle bir arada görmek hoş .tşkler müslüm baba ve bu sitenin oluşumunda bulunan arkadaşlar vede bilal kardeş |
saolasın kardeşim müslüm gürses namına elimizden ne gelirse can fedaa
aynı akla hizmet ediyorsak , duygularımızı paylaşmak için böyle organisazyonlara gerek oldugunu düşünüyorum.
ve elimizden geldigi kadar da devammm.....
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
|
babacan1102
Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 24-Tem-2008 / 06:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
AhMeT_AsLaN demiş ki: | valla iptal dediler.ama buluşmayı yapmışlar...neyse önemli değil.. |
tur iptal oldu biliyorsun kardeşim
ama ben sırf bazı dostlarımıza söz verdim diye gitme geregi duydum
o kadar ani oldu ki buluşma , biz bile şaşırdık .
ama saolsun arkadaslar bir saat içinde toplandı ve gercekleştirdik.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
|
m.ali turan
Fanatik Üye
|
Tarih: 24-Tem-2008 / 22:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
Bırak bu işLeri Ömer abi bumudur söz Şaka maka bir yanada AyakkaLarına sagLık arkadaşLar...
|
|
|
|
|
akliyok_06
Fanatik Üye
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 01:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
babacan1102 demiş ki: | AhMeT_AsLaN demiş ki: | valla iptal dediler.ama buluşmayı yapmışlar...neyse önemli değil.. |
tur iptal oldu biliyorsun kardeşim
ama ben sırf bazı dostlarımıza söz verdim diye gitme geregi duydum
o kadar ani oldu ki buluşma , biz bile şaşırdık .
ama saolsun arkadaslar bir saat içinde toplandı ve gercekleştirdik.
eyvallahh |
anide olsa babacan1102'ya çok teşekür ederiz arkadaslar geldiği için kimse öyle aklından kötü bir şey geçirmesin ani olma nedeni ile gönüller bir olsun hepimizin gayesi aynı babaya olan saygı ve sevgimizdir...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
|
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 03:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
gerçekten güzel geçtiği bir kesin ben bu hafta gidecegim ankaraya önce istanbul sonra ankara üzerinden dönüş nasip değilmiş 1 haftaylan kaçırdık neyse hayırlısı olsun diyelim...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
|
akliyok_06
Fanatik Üye
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 03:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
mahsun_kul_028 demiş ki: | gerçekten güzel geçtiği bir kesin ben bu hafta gidecegim ankaraya önce istanbul sonra ankara üzerinden dönüş nasip değilmiş 1 haftaylan kaçırdık neyse hayırlısı olsun diyelim... |
bekleriz baba can inşallah eyvallah...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
|
muslumakbas
Yeni Katılımcı
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 05:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
tanımıyorum ama arkadasları guzl olmuş sağoln
|
|
|
|
|
celik_07
Aktif Üye
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 05:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
cok guzel olmuş ankara buluşması herkeze sevgı ve saygılar omer abı sanada ayrıca saygılar gorusemıoz hee
|
|
|
|
|
jest_50
Aktif Üye
|
Tarih: 25-Tem-2008 / 22:24 Mesaj konusu: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları |
|
|
yakışır önemLi oLan gönüLLerin bir oLmasi arkadasLar Ömer Abi HerZaman Kİ Gibi Yakıyon Ortalıgı gene
|
|
|
|
|
By_FaDeD
Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
|
Tarih: 26-Tem-2008 / 00:17 Mesaj konusu: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları |
|
|
ah ulan ahhhhhhhh bi gelemedim yaf:(
tamda şarzın bittiği zaman ömer abi aramış
neyse artık bi dahaki buluşmaya allah izin verirse ordayız
katılan tüm müslümcü ailesine teşekkürler:)
_________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR ! |
|
|
|
|
akliyok_06
Fanatik Üye
|
Tarih: 26-Tem-2008 / 08:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
By_FaDeD demiş ki: | ah (....) ahhhhhhhh bi gelemedim yaf:(
tamda şarzın bittiği zaman ömer abi aramış
neyse artık bi dahaki buluşmaya allah izin verirse ordayız
katılan tüm müslümcü ailesine teşekkürler:) |
Beklerdik gelseydin kardeş keşke...
|
|
|
|
BETER52
Aktif Üye
|
Tarih: 29-Tem-2008 / 01:38 Mesaj konusu: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorumları |
|
|
boyle bulusmaların devamını beklerız katılımları kacırmazsak tabıı guzel seyler bunlar abıcım bı suredır bı haberdım sıteden ank bulusmanıza katılmak ısterdım
olsun bı sonrakıne nasıp artık omer abı bu bulusmaları daha ısrarla bıldırımlerını beklıyorum tesekkurler
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
|
BETER52
Aktif Üye
|
Tarih: 29-Tem-2008 / 02:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
omer abı hakıkaten gelsem super olurdu hasret gıdermek ıstedıklerım canım vardı ankarada onu gorurdum bahanem olurdu
olsun bı dahakı sefere
_________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala |
|
|
|
|
suskun_ahmet56
Aktif Üye
|
Tarih: 30-Tem-2008 / 02:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
güzel olmuş devamını bekliyoz ......eyvallah......
|
|
|
|
|
akliyok_06
Fanatik Üye
|
Tarih: 30-Tem-2008 / 05:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: 5. Ankara Buluşması Gerçekleşti Resimler ve Yorum |
|
|
suskun_ahmet56 demiş ki: | güzel olmuş devamını bekliyoz ......eyvallah...... |
inşallah oda olur yaparlarsa...
|
|
|
|