Tarih: 03-Eyl-2007 / 03:22 Mesaj konusu: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
Efendim az önce aldığımız bir habere göre Muslumcu.com 4. İstanbul buluşması bomba gibi geçmiş. Murat (baydamarersin), Mahmut (damar02) ve Ömer (babacan1102) kardeşlerimizin organizasyonlarıyla gerçekleştirilen buluşmada ikide sürpriz isim
Orhan AKDENİZ (Gamze, Talihkusu34 desteğiyle) ve Radyo 2000'den Yabancı/Alemdar KAPUCU (Murat, baydamarersin desteğiyle) katıldı.
Buradan sevgili Orhan AKDENİZ, Yabancı/Alemdar KAPUCU, Altın balık restorant çalışanları ve sahiplerine teşekkürlerimizi sunarız. Tabiki buluşmaya katılan ve katılamayıp gönül veren tüm müslümcü abilerimiz ve kardeşlerimize teşekkürler.
İşte o güzel ve özel anlardan kareler:
Tarih: 03-Eyl-2007 / 03:50 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
orhan akdeniz: müzik ziyafeti. bir fırtına kopacak. mutlu ol yeter vsvs gibi albümlerin baş mimarı hocamıza teşekkürlerimi saygılarımı sunar o güzel ellerinden öpüyorum
radyo2000 sevgili (yabancı). bizleri kırmadı gönlündeki müslüm baba sevgisiyle aramızda yerini aldı kendisine sonsuz saygılarımı sunarım
Tarih: 03-Eyl-2007 / 04:02 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
emeği geçen herkese teşekkürler
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
Tarih: 03-Eyl-2007 / 04:07 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
Güzel buluşmalarımızdan birisi daha.Herşey çok güzeldi.Kardeşlerime ve Orhan Akdeniz Babaya teşekkürlerimi iletiyorum.Hepiniz çok güzeldiniz arkadaşlar.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez.
Tarih: 03-Eyl-2007 / 04:26 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
bende tüm dostlara teker teker tesekkürlerimi sunuyorum ..ayaklarınıza saglık..muhteşem ötesi bir gündü...sayın orhan akdeniz hocamızın hepinize selamları var.görüşmek ümidiyle saygılar.
Tarih: 03-Eyl-2007 / 04:57 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
yaw olamaz böyle bi güzellik bence hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum orhan akdeniz baba ayagına saglık kardeşimiz alemdar seninde yusuf babada bizi kırmadı onca yolldan geldi .işte gercek dostluk budur bence derim ya yürekler bir olsun bir olmuşta haberim yokmuş .
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
Tarih: 03-Eyl-2007 / 14:53 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
ben de POSEİDON olarak oradaydım.birbirini ilk defa gören insanlar olmamıza rağmen çoğumuz, yakaladığımız hava o samimiyet o dostluk o abi-kardeşlik ancak yaşanır anlatılmaz zira kelimelere sığmaz
orhan abimizden dinledik feyz aldık müslümcü yüreklerle birarada,kendisine ayrıca teşekkür ediyorum
illla ki gözlerimiz DÜNDAR ESKMÜZİK ve diğer kıdemli üyelerimiz aradı ama onların bedenen değilse de ruhen yanımızda olduklarını bilmek de güzel
herzaman söylediğim gibi ALAYINAA isyan inadına üslüm baba
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
Tarih: 03-Eyl-2007 / 15:51 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
Emeği geçen herkese teşekkürlerimi bi borc bilirim..
ben kendi adıma söyliyim mükemmel bi gündü..ömer abim (babacan1102) başta olmak üzere mahmut abim (damar02) ve Murat(baydamarersin) kardeşlerim sayesinde güzel ve hoşça vakitler geçirdik...
Sevgili Orhan Akdeniz hocamıızın doyulmaz sohbetiyle buluşma daha da renklendi...
Darısı diğer buluşmalara diyelim..hepinize teşekkür ediyorum...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok..
Tarih: 03-Eyl-2007 / 21:58 Mesaj konusu: Re: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yorumlar
çok güzel bir ortam çok güzel kareler ve çok güzel bir bağlılık ne diyeceyimi bilemiyorum keşke bende katıla bilseydim sizinle tanışma fırsatına nail olabilseydim....saygılarımla......ömer.....
Tarih: 03-Eyl-2007 / 23:07 Mesaj konusu: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yoruml
Bu güzel buluşmayı düzenleyen arkadaşlara tekrar çok teşekkürler ediyorum. Buluşmada olmak ve diğer değerli müslümcü arkadaşlarla tanışmak çok güzeldi. Başta Babacan1102 olmak üzere tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı iletirim. Umarım yakın zamanda daha çoşkulu bir buluşma ile tekrar görüşürüz.
Tarih: 04-Eyl-2007 / 00:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yo
Öncelikle bu buluşmada emegi geçen arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.Çok güzel bir buluşma oldugu herkesin gözlerinden belli oluyor.Yabancı abimi radyo 2000 de keyifle dinliyordum ama yüzünü görmek burada nasip oldu.Ayrıca buluşmaya katılan Orhan Akdeniz abime ve diger gönül dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.Nice buluşmalara....
_________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız...
Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
Tarih: 04-Eyl-2007 / 01:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yo
bende gelceğim diye söz verdim ama yetişemedim çarşamba günü yola çıktım izmitten erzuruma gittim yetişirim ddim ama yetişemedim pazar günü saat akşam altıda anca gelebildim çok üzüldüm sizlerin aranısında olmak çok güzel bir duygu olurdu benim için inşallah bir dahakine
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri
Kayıt: Dec 07, 2005 Mesajlar: 343 Nereden: KaranL?k Â?Ã?Â?kakLardan
Tarih: 04-Eyl-2007 / 01:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yo
Öncelikle ßulu$maya katıLan Tüm Müslümcü Dostlarıma Gönülden ßaglıyım , Tek Kelimeyle Muslumculuk Dostluk Demektir . ßizlerde ßu Kervana Katılmamız Sebebi İle Güzel Paylaşımlarımız Oldu İşin aSlına ßakarsak MuslumcuLuk devam edecektir . ayrıca Hocamız Orhan Akdenız Abimizede Teşekkürlerimi Sunuyorum ßizi ßilgilendirdi ve orada olan Diğer abilerime ve kardeşlerimi saygı duyuyorum . İNSANLIKTIR İNSANLARIN REHBERİ MUSLUM GURSES'TİR MUSLUMCULERİN DEFTERİ . Saygılar . . Tüm Güzellikler Muslumculer Icın Olsun .
Tarih: 04-Eyl-2007 / 02:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yo
gerçekten çok güzel bi bulusma olmus bizde aranızda olmak isterdik ama olmadı insallah bi dahaki sefer olursa bende gelmek isterim nasipse bi dahaki sefere
Tarih: 04-Eyl-2007 / 03:14 Mesaj konusu: Cevap: 4. İstanbul Buluşması Gerçekleşti, Resimler ve Yoruml
gerçekten resimlere bakarken dahada bi duygulandım.. nerelerden nereye...
murat kardeşim can adaşım bu buluşma senin sayende ve mahmutun sayeinde oldu ama ÇOKKKK güzel oldu. en azından bi müzik duayeni ORHAN AKDENİZİN orda olması bile olayı bitirdi.. çok iyi bi iş başardın.. site için müslümcülük için çalışmaların harika..
buluşma ortamını anlatmaya gerek yok. ilk defa birbirimizi gördük ama sanki 40 yıldır beraberiz.. devamını bekliyoruz..