Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Albüm_Tartışma] Arkadaşım Albümü
[Albüm_Tartışma] Arkadaşım Albümü
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı
Yazar Mesaj
muhammed
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BATMAN
MesajTarih: 06-Hzr-2013 / 17:04    Mesaj konusu: Cevap: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü

hakan33 demiş ki:
1992 veya 1993 yılıydı o zaman 900 lü hatlar vardı ozaman müslüm gürses referandum yapıyor yeni albümün ismini halk seçsin 900 lü hattı arayın diye ama arkadaşım şarkısı değilde o gün gelecekmi bilemiyorum ve tabiatın bir cilvesi yeni albümün adı bu iki şarkıdan biri olacak sizde oy verin albümün ismini belli edin falan diye ama albüm 6-7 sene sonra arkadaşım ismiyle çıktı

Aynen katılıyorum. Bende o teelfon hatının aramıştım.
Baba'nın en güzel kasetlerinden biri olduğunu da belirteyim.

Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 07-Hzr-2013 / 17:59    Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü

bu albümde favori şarkılarım sevmek istiyorum, nice yıllara, arkadaşımdır. albüm çok sevdiğim bi albümü olmasada severim. dostlara selam BABAya devam
Kullanıcı profilini gör
omerfaruk
Üye
Üye

MesajTarih: 08-Hzr-2013 / 03:19    Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü

yedek parçaları 1'i diğerlerini dinlemeyi bırak var olduklarını yeni duyddum dinleyen bilen arkadaşlar bi açıklasınlar bi zahmet.
Kullanıcı profilini gör
Muslumcu22
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 12-Hzr-2013 / 14:36    Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü

en çok dinlediğim top10 albümlerin başında gelir albümdeki bir kaç şarkının da bende anısı derindir. Kısa hayatımıza müslüm baba dinleme ve tanıma fırsatı bulduğumuz için şanslıyız. baba mekanın cennet olsun. toprağın bol olsun.

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering