Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı |
Yazar |
Mesaj |
muhammed
Aktif Üye
|
Tarih: 06-Hzr-2013 / 17:04 Mesaj konusu: Cevap: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü |
|
|
hakan33 demiş ki: | 1992 veya 1993 yılıydı o zaman 900 lü hatlar vardı ozaman müslüm gürses referandum yapıyor yeni albümün ismini halk seçsin 900 lü hattı arayın diye ama arkadaşım şarkısı değilde o gün gelecekmi bilemiyorum ve tabiatın bir cilvesi yeni albümün adı bu iki şarkıdan biri olacak sizde oy verin albümün ismini belli edin falan diye ama albüm 6-7 sene sonra arkadaşım ismiyle çıktı |
Aynen katılıyorum. Bende o teelfon hatının aramıştım.
Baba'nın en güzel kasetlerinden biri olduğunu da belirteyim.
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
|
SARI
Üye
|
Tarih: 07-Hzr-2013 / 17:59 Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü |
|
|
bu albümde favori şarkılarım sevmek istiyorum, nice yıllara, arkadaşımdır. albüm çok sevdiğim bi albümü olmasada severim. dostlara selam BABAya devam
|
|
|
|
|
omerfaruk
Üye
|
Tarih: 08-Hzr-2013 / 03:19 Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü |
|
|
yedek parçaları 1'i diğerlerini dinlemeyi bırak var olduklarını yeni duyddum dinleyen bilen arkadaşlar bi açıklasınlar bi zahmet.
|
|
|
|
|
Muslumcu22
Fanatik Üye
Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 12-Hzr-2013 / 14:36 Mesaj konusu: Re: re: cevap: [albüm_tartışma] arkadaşım albümü |
|
|
en çok dinlediğim top10 albümlerin başında gelir albümdeki bir kaç şarkının da bende anısı derindir. Kısa hayatımıza müslüm baba dinleme ve tanıma fırsatı bulduğumuz için şanslıyız. baba mekanın cennet olsun. toprağın bol olsun.
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
|