İşte Muslumcu.com farkı, işte gönülden sevgi ve sevgimizin yansıması.
Böyle bir düşünce, böyle bir hediye daha önce hangi santçının hayranları tarafından gerçekleştirilmiştir?
Herkes sevgi ve saygımızı görsün, gerçek Müslümcüleri görsün!!
Destek sağlayan arkadaşlarımıza yeniden teşekkür etmek istiyorum :
Yorumunuzu bu alana ekleyebilirsiniz.
Tarih: 11-May-2006 / 06:13 Mesaj konusu:
O an Müslüm Baba tabloya bakıyordu.Ben de Müslüm Baba'ya bakıyordum.Konuştuğu için sözünü kesemezdim.Ben hem kendi adıma hem de muslumcu.com adına orada olmakdan gurur duyuyordum.Oraya çıktığımda kamera tam arkamda olduğu için sol tarafa geçtim.Meğerse kamera sola geçmiş.O yüzden Okan Bayülgen sağ tarafa çekti beni.''Biz muslumcu.com adına....'' dediğimde mikrofonun çalışmadığını anladım.Ama önemli olan orada muslumcu.com adına hediyeyi vermekti.Müslüm baba'ya olan sevgimizi ifade etmekti.Yani Biz , ''Biz''e yani ''Müslümcüler''e yakışanı yaptık.Sizleri layıkıyla temsil edebildiysem ne mutlu bana.Farkımız ''tarzımız'' ve ''kararlılığımız''.Yıllardır Müslüm Baba'yı dinlerken,filmlerini izlerken ona hiç ulaşamayacağımı zannederdim.Ama demek ki insan hak ettiği yere geliyor.Bilal kardeşim bir müslümcü olarak siteyi buraya kadar getirdi ve ben de bir üye olarak üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalıştım.Müslüm Baba ile çekildiğim resim de hayatımın resmi oldu.Hem kendi adıma,hem de ''muslumcu.com'' adına çok mutluyum ve ''Gönlünüz gönlümüzdür'' diyorum..Tüm Müslümcü kardeşlerime sonsuz sevgi ve saygılarımla...
Tarih: 11-May-2006 / 09:26 Mesaj konusu:
DUNDAR demiş ki:
O an Müslüm Baba tabloya bakıyordu.Ben de Müslüm Baba'ya bakıyordum.Konuştuğu için sözünü kesemezdim.Ben hem kendi adıma hem de muslumcu.com adına orada olmakdan gurur duyuyordum.Oraya çıktığımda kamera tam arkamda olduğu için sol tarafa geçtim.Meğerse kamera sola geçmiş.O yüzden Okan Bayülgen sağ tarafa çekti beni.''Biz muslumcu.com adına....'' dediğimde mikrofonun çalışmadığını anladım.Ama önemli olan orada muslumcu.com adına hediyeyi vermekti.Müslüm baba'ya olan sevgimizi ifade etmekti.Yani Biz , ''Biz''e yani ''Müslümcüler''e yakışanı yaptık.Sizleri layıkıyla temsil edebildiysem ne mutlu bana.Farkımız ''tarzımız'' ve ''kararlılığımız''.Yıllardır Müslüm Baba'yı dinlerken,filmlerini izlerken ona hiç ulaşamayacağımı zannederdim.Ama demek ki insan hak ettiği yere geliyor.Bilal kardeşim bir müslümcü olarak siteyi buraya kadar getirdi ve ben de bir üye olarak üzerime düşen görevi yerine getirmeye çalıştım.Müslüm Baba ile çekildiğim resim de hayatımın resmi oldu.Hem kendi adıma,hem de ''muslumcu.com'' adına çok mutluyum ve ''Gönlünüz gönlümüzdür'' diyorum..Tüm Müslümcü kardeşlerime sonsuz sevgi ve saygılarımla...
dündar abi harikaydın,işte bizim sitenin farkı,işte bizim sitenin gönülden birliği,başta (admin)bilal olmak üzere bütün dostlarıma sevgi ve saygılarımı iletiyorum...
herşey gönlümüzce olsun...
gönlünüz gönlümüzdür...
_________________ ?ark?lar senin için
türküler senin için
bilmem ba?ka ne yapsam
sevgilim senin için...
Tarih: 11-May-2006 / 14:29 Mesaj konusu:
Poseidon demiş ki:
bildiğiniz gibi müslüm babanın doğumgünü yaklaşıyor (7mayıs) benim hediye konusunda bir önerim var:
bir banka hesabı açalım ve sitemizde yayınlayalım.herkes gönlünden ne koparsa gücü nekadar yeterse katkıda bulunsun.bu parayla müslüm babaya bir hediye alalım.
ne alacağımız konusuna gelince ben şunu düşündüm.
işinin ustası bir ressama müslüm babanın garipler kaseti ya da dertler insanı kaset kapağındaki resmini yaptıralım ve altına da evlatlarından efsane babaya sevgilerle yazdıralım.fikirlerinizi bekliyorum.saygılar
bicare_517 demiş ki:
slm arkadaşlar...! babaya hediye almak sorun değil müslüm babayı nereden bulucaz hediyeyi aldınmı he ?
hasan_muslumcu demiş ki:
kardes valla cok iyi düşünmüşsün ama nerden ulasacagız babaya ki...cok güzel fikir dorusu...
crazycelal demiş ki:
bütün sorun babayı bulup ve hediyeyi vermek.sorun para toplamak değil dimi kardeşler
Görüntüleri tekrar tekrar izledim. Her izleyişimde aklıma farklı şeyler geldi değişik duygular yaşadım.Şeyhmus kardeşimin açtığı forum konusunu baştan aşağı tekrar okudum bazen umutsuzluğa kapılmışız bazen ümitvar olmuşuz ama sonunda başardık işte.Lafımız havada kalmadı, istersek başarabiliriz bunu gördü cümle alem.
Hepsinden önemlisi SANAL ALEMDEYİZ AMA SANAL DEĞİLİZ GERÇEĞİN TA KENDİSİYİZ
Tarih: 11-May-2006 / 16:00 Mesaj konusu:
Vallah Dundar kardes gercekten cok güzeldi görüntüler, seni kiskaniyorum vallah benimde keske babayla bir resimim olsa, ve ona senin gibi böyle yakin olabilseydim. Süpersin Dundar
Helal olsun vallah benim orda elim ayagim birbirine dolasirdi.
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~*
Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
Tarih: 11-May-2006 / 16:21 Mesaj konusu:
dündar abiye saygım ve sevgim tarif edilemez.ancak ne yalan söyleyeyim kıskandım onu.herkese sonsuz teşekkür ederim arkadaşlar.belki sigara paramızdan belki yol paramızdan kestik desteğimizi esirgememek adına ama sonuçta dosta düşmana müslümcülüğü vfe müslümcü.com'u gösterdik.
saygılarımla
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Tarih: 11-May-2006 / 20:56 Mesaj konusu:
emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
şüphem yok ki www.muslumcu.com daha iyiki mevkilere gelicek..şimdi seneye için yeni bir organizasyon düşünmemiz lazım.
Tarih: 12-May-2006 / 00:30 Mesaj konusu:
İlk olan bizdik şimdi hak ettiğimiz yeri aldık.Bu arada.hediyeyi verdiğimiz gün benim ve inanıyorumki dündar için ölümsüz anıları bitmeyecek bir gündü.hala o günün heyecanı içindeyim.
Slm arkadaşlar. Harikasınız. Benim erak ettiğim bi şey var Dündar kardeşimiz baba ile program dışında site için daha ayrıntılı konuştun mu hiç ve sürekli tartştığımız müslümcü.com a konser meselesini.
Tarih: 12-May-2006 / 03:34 Mesaj konusu:
tebrik ederim arkadaşlar çok güzel bir olayı gerçekleştirdik müslümcü.com ailesi olarak....dündar ile jesus kardeşimizin de yüzünü görmüş olduk..nice güzel ilklere hepbirlikte ulaşırız inşallah...
Tarih: 12-May-2006 / 03:36 Mesaj konusu:
Menejeriyle konuştum bu konuda.Ama şuan Baba'nın Kanal Avrupa'da haftaya başlayacak olan ''Allah ne verdiyse'' isimli bir program yapacağını söyledi.ALmanya'da yaşayan Türk evlerinizi ziyaret edecekmiş Baba.Çat kapı sürpriz yapacakmış ALmanyada yaşayan vatandaşlarımıza.Daha sonra da ''Biz Baba'dan Böyle Gördük'' adlı show programı projeleri varmış.6 Ağustos'ta da İstanbul Park Orman'da konseri varmış.Bizim için konser hakkında birşey söylemedi.