Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri
1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı
Yazar Mesaj
babuba
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18-May-2011 / 21:25    Mesaj konusu: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

Sedat Kardeş Yıl 1986 Son Aylarına Yakındı Kaseti Bizzat Elimle Aldım Piyasada Hep Çogunlukla 87 Baskısı Vardır Bu Konu Defalarca Tartışılmışdır Ayrıca Senesi Baskı Olmayan Kasetide Göremedik Resimlerde Belli Degil Elinde Varsa Baskı Olmayan Daha Ayrıntılı İnceleriz.....

Resime Tıklayın......

Kullanıcı profilini gör
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 19-May-2011 / 00:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

Bendeki Yıkıla Yıkıla Cam Baskı Kasetindede 86 Yazıyo

18052011002.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.17 MB
 İzleme:  6030 kere

18052011002.jpg

18052011001.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.17 MB
 İzleme:  6026 kere

18052011001.jpg

Kullanıcı profilini gör
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 19-May-2011 / 00:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

hangi kaset orjinal hangisi korsan yaw artık bi çözüm bulun kafamız çorba gibi oldu

eyvaallah...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 19-May-2011 / 00:48    Mesaj konusu: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

babuba demiş ki:
Sedat Kardeş Yıl 1986 Son Aylarına Yakındı Kaseti Bizzat Elimle Aldım Piyasada Hep Çogunlukla 87 Baskısı Vardır Bu Konu Defalarca Tartışılmışdır Ayrıca Senesi Baskı Olmayan Kasetide Göremedik Resimlerde Belli Degil Elinde Varsa Baskı Olmayan Daha Ayrıntılı İnceleriz.....

Resime Tıklayın......

her kasetin çıkış tarihleri illaki bellidir biz onu tartışmıyoruz üsdat, gitme kaseti 86 yazıyor bende diğer 86 danbuyana çıkan ilk baskılara bakın esrralı gözler küskünüm anlatamadım mutlu olyeter tanrı istemesse güldür yüzümü yaranamadım sevda yolu gibişu anda aklıma gelmeyenler vardır belki bu kasetlerin ilk baskılarında çıkış tarihleri yok benim elimdekielrde buşekilde yani demekki 86 ya kadar böyleymiş ondan sonra kasetlerin üzerlerinde belirtmişler ben bunu anlatmaya çalışıyorum.yarı n detaylı düzgün bi resim çekip belgelerim.

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19-May-2011 / 02:49    Mesaj konusu: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

clgnsedat demiş ki:
babuba demiş ki:

Resime Tıklayın......

her kasetin çıkış tarihleri illaki bellidir biz onu tartışmıyoruz üsdat, gitme kaseti 86 yazıyor bende diğer 86 danbuyana çıkan ilk baskılara bakın esrralı gözler küskünüm anlatamadım mutlu olyeter tanrı istemesse güldür yüzümü yaranamadım sevda yolu gibişu anda aklıma gelmeyenler vardır belki bu kasetlerin ilk baskılarında çıkış tarihleri yok benim elimdekielrde buşekilde yani demekki 86 ya kadar böyleymiş ondan sonra kasetlerin üzerlerinde belirtmişler ben bunu anlatmaya çalışıyorum.yarı n detaylı düzgün bi resim çekip belgelerim.Baskı Olmayan Mesela Yıkıla Yıkıla Güldür Yüzümü Bunun Gibi Örnekler İşte..

1986 Yıkıla Yıkıla....Baskı Yok

Gitme 2.Baskı..Aslı 86 Çıkışlıdır

Sedat Kardeşim Aslında Senin Demek İstedigini Ben Anlıyorum Sorun Şurdan Kaynaklandı...Senin Demen Şuki Tarih Baskıları 87 den İtibaren Daha Öncesi Yok Demiştin Evet Dogru Ama Genel Olarak Yoktur Bunu Çogumuz Elinde Olanlar Bilir ... Benim Dememde Şuki 86 Baskısı Var Dedim.... Yoksa Bu Bütün Elenorda Yazıyor Demek Anlamadında Degil Burdan Şunu Çıkarıyoruz ...İllaki Biryerlerde Bişeyler Oluyor.........
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 19-May-2011 / 02:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgileri

evet doğru genelde 87 ama bi tek 86 yazan gitme kaseti var ilk basım olrak onuda sonradan fark ettim diğer ikinci baskılardada 87 yazar çoğunda mesela esrralı gözlerin ikinci baskısı 87 yıkıla yıkıla kasetlerinin ikinci baskıları 86 bunun gibi çok kasette örnek var.umutsuz hayat çağdaş firması orjinal firma bu kasetinde ilk baskısında çıkış tarihi yazmıyor.
3 dakika sonra eklenen mesaj:
esrralı gözlerin ikinci basksı 87 yazması o kasetin 87 de çıkmış olması anlamına gelmez o kaset 80de çıkmış atıyorum ama daha sonraki basımlar 87 olmuş.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 23-Oca-2013 / 04:58    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: 1986 dan bu güne kadar çıkan albüm bilgile

iki farklı şirketten iki farklı zamanda aynı kaset yapımıConfused? tanrı istemezse; ilk i özlem plaktan sene 1981 de ikincisi sene 1987 de sabah plaktan hangisi orjinal ikiside korsan değil ama ikiside orjinal olamaz:?? bu gibi konulardan bunalrı tartışıyoruz:??
54 saniye sonra eklenen mesaj:
turan3344 demiş ki:

iki farklı şirketten iki farklı zamanda aynı kaset yapımıConfused? tanrı istemezse; ilk i özlem plaktan sene 1981 de ikincisi sene 1987 de sabah plaktan hangisi orjinal ikiside korsan değil ama ikiside orjinal olamaz:?? bu gibi konulardan bunalrı tartışıyoruz:??

2 dakika sonra eklenen mesaj:
turan3344 demiş ki:

turan3344 demiş ki:

1 dakika sonra eklenen mesaj:
turan3344 demiş ki:

turan3344 demiş ki:

2 dakika sonra eklenen mesaj:
turan3344 demiş ki:

[/quote]
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Korsan Albümler ve Orjinal Albümleri Tartışma Alanı
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering