Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
Yazar |
Mesaj |
muratix06
Üye
|
Tarih: 01-May-2011 / 22:49 Mesaj konusu: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
Geçen akşam Cihangir’deki Melike Bar’da sahneye çıkan Müslüm Gürses, hayal kırıklığı yaşadı. Kendisini dinlemeye sadece 30 kişinin gelmesi üzerine Gürses, sahneye saat 22.00 yerine gece yarısı çıktı.
Bu durumdan büyük üzüntü duyduğu anlaşılan Müslüm Gürses, konsantre olamadığı için şarkılarını da düşük bir performansla söyledi. Gürses, bir ara “İnadına yarın gece de burada sahne alacağım, inadına burayı olduracağım” dedi.
Müslüm Gürses, Teoman’la “düet” yaparak başladığı müzikal tarz değişikliğiyle senfonik müzik yapmış ve konserlerine hem sosyeteden, hem genç kesimden yeni hayranlar eklemişti.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/626195-muslum-babaya-seyirci-soku
Yorumları Bekliyorum ?
|
|
|
|
|
arabeskci_ahmet
Üye
|
Tarih: 01-May-2011 / 23:17 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
muratix06 demiş ki: | Geçen akşam Cihangir’deki Melike Bar’da sahneye çıkan Müslüm Gürses, hayal kırıklığı yaşadı. Kendisini dinlemeye sadece 30 kişinin gelmesi üzerine Gürses, sahneye saat 22.00 yerine gece yarısı çıktı.
Bu durumdan büyük üzüntü duyduğu anlaşılan Müslüm Gürses, konsantre olamadığı için şarkılarını da düşük bir performansla söyledi. Gürses, bir ara “İnadına yarın gece de burada sahne alacağım, inadına burayı olduracağım” dedi.
Müslüm Gürses, Teoman’la “düet” yaparak başladığı müzikal tarz değişikliğiyle senfonik müzik yapmış ve konserlerine hem sosyeteden, hem genç kesimden yeni hayranlar eklemişti.
http://magazin.haberturk.com/herkes-bunu-konusuyor/haber/626195-muslum-babaya-seyirci-soku
Yorumları Bekliyorum ? |
ÖnceLikLe haber için tesekkürLer..Gerçekten üzücü bir oLay ama asLında düşündüğümüz zaman bu tarz oLayLarın yaşanması normaLdir diye tahmin ediyorum..Çünkü kabuL etmeLiyiz ki Baba artık eski Baba değiL,ne kadarda bunu söyLemek acı oLsada durum ortada yani..Keske böyLe bir oLay yaşanmasaydı,biz buraLarada konser oLsada gideLim diye bakıyoruz,Orda konser var ama giden yok,Çok yazık çok...
_________________ ßen Mazide yok ettim ßütün duyguLarımı..
Uğrunda derya ettim akan gözyaşLarımı..
EzeLden ßu gönLümü dertLerLe doLdurmu$um..
Ya$amak Ne sevmek ne Hepsini unutmuşum... |
|
|
|
|
affetmem_seni65
Aktif Üye
Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 02-May-2011 / 18:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
Aslında normal bir durum Babanın her gittiği yer dolacak diye birşey yok herkes bizim gibi fanatik Müslümcü olmayabilir arabeskçi_ahmet'inde söylediği gibi biz Müslümcüler böyle bir fırsat kollarken bu fırsatı bulupta değerlendirmeyenler var... Saygılar.
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
|
oguzhansis
Üye
|
Tarih: 03-May-2011 / 01:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
ben bile şaşırdım yani gelmiş geçmiş en büyük arabesk sanatçısı müslüm babamızı dinlemeye 30 kişi olacak iş değil gerçekten üzücü bir durum
|
|
|
|
|
xmen
Fanatik Üye
|
Tarih: 03-May-2011 / 02:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
bır dabruka bır kemanlaveya klawye ıle konser olursa koskoca sayın müslüm gürses için üzgünüz elbet üzgünüm ama oluruna bıraktım artık olmaz insallah bır daha yeni yetme sanatçılara bakın fuul orkestrası yazık gercekten vegerceklerden de kacamayız saygılar
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
|
Admin
Bilal - Site Kurucusu
|
Tarih: 03-May-2011 / 03:39 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
Cihangir'deki Melike Bar'ı bilen var mı arkadaşlar? Kaç kişilik olduğunu bilsek ona göre yorum yaparız. Zira internette mekanla ilgili adam akıllı bir bilgi de yok..
Şimdi şöyle bir şey var arkadaşlar, bu tip mekanlar küçük yerler. Anladığım kadarıyla Müslüm Baba bu tip yerlere hatır/gönül uğruna çıkıyor. Gaziantep'e gelmesi bu şekildeydi.. Küçük mekanlardan kastım 100-150 kişilik restaurant/bar'lar...
Sanatçının işi bu olsa gerek, 50-100 kişi demeyip sahneye çıkması..
Fakat problem Müslüm Gürses'te değil arkadaşlar. Problemin kaynağı böyle mekanlar reklam yapamıyor.
Siz mekanın önüne 2-3 tane hali hazırdan edinilmiş kalitesiz resimleri basıp sadece 1 hafta, hatta 3-4 gün öncesinden afişini asıp reklam yapmaya kalkarsanız kimsenin haberi olmaz, kimse de gelmez. Bu konuda diğer sanatçıları bilmem ama Müslüm Baba'nın çok büyük bir organizasyon eksikliği var. Bunu ben yıllar önce Gazaintep'e geldiğinde fark ettim ama Nevzat bey bir türlü fark edemedi.
3 Gün program yaptı Müslüm Baba, ilk gün mekanın yarısı boştu. Diğer günler ağzına kadar dolu, hatta mekanın çevresine Baba'yı görürmüyüm umuduyla acaba insanlar yığılmıştı.. İlk gün neden boştu? İkinci gün neden doluydu? Çünkü ilk gün programa katılanlar çevresine söyledi ve herkes akın etmeye başladı..
xmen demiş ki: | bır dabruka bır kemanlaveya klawye ıle konser olursa koskoca sayın müslüm gürses için üzgünüz elbet üzgünüm ama oluruna bıraktım artık olmaz insallah bır daha yeni yetme sanatçılara bakın fuul orkestrası yazık gercekten vegerceklerden de kacamayız saygılar |
Bu konuda biraz gerçekçi olmak gerekir. 150 kişilik mekanın geliri ne olacak ki full orkestrayla hem Türkiye'de nam salmış Müslüm Gürses'e ücret ödeyecek, hem de orkestraya...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
|
arabeskci_ahmet
Üye
|
Tarih: 03-May-2011 / 22:51 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
Admin demiş ki: | Fakat problem Müslüm Gürses'te değil arkadaşlar. Problemin kaynağı böyle mekanlar reklam yapamıyor.
Siz mekanın önüne 2-3 tane hali hazırdan edinilmiş kalitesiz resimleri basıp sadece 1 hafta, hatta 3-4 gün öncesinden afişini asıp reklam yapmaya kalkarsanız kimsenin haberi olmaz, kimse de gelmez. Bu konuda diğer sanatçıları bilmem ama Müslüm Baba'nın çok büyük bir organizasyon eksikliği var. Bunu ben yıllar önce Gazaintep'e geldiğinde fark ettim ama Nevzat bey bir türlü fark edemedi.
3 Gün program yaptı Müslüm Baba, ilk gün mekanın yarısı boştu. Diğer günler ağzına kadar dolu, hatta mekanın çevresine Baba'yı görürmüyüm umuduyla acaba insanlar yığılmıştı.. İlk gün neden boştu? İkinci gün neden doluydu? Çünkü ilk gün programa katılanlar çevresine söyledi ve herkes akın etmeye başladı..
|
KesinLikLe doğru sözLerinize katıLmamak eLde değiL..RekLam eksikLiği var,Yani duyaramıyorLar MüsLüm Baba'nın o gece orda konser vereceğini..HaLbuki herkesin haberi oLsa o mekan doLar taşar..
_________________ ßen Mazide yok ettim ßütün duyguLarımı..
Uğrunda derya ettim akan gözyaşLarımı..
EzeLden ßu gönLümü dertLerLe doLdurmu$um..
Ya$amak Ne sevmek ne Hepsini unutmuşum... |
|
|
|
|
clgnsedat
Fanatik Üye
|
Tarih: 03-May-2011 / 23:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
adminin dedikleri doğru katılıyorum,doğru düzgün bir duyuru yapılmıyor bilgilendirilmiyor küçük vede basit mekanlara çıkıyor yeri geliyor bazen ne kaptım kardır misali komple bir anadolu turnesi hazırlanıyor,mesela bizim buraya geldiğinde manisanın bütün ilçelerinde çıktı nerdeyse hepsinde iki şer saat şarkı söyledi gitti ondan sonra diğer illere giti hızlı vedeseri bir şekilde tüm anadoluyu dolaştı anlıcanız ful orkestra onun için olmuyor bir de mekana göre orkestra çıkıyor tabi.bu organizyonu yapan lar vede menejerin payı büyük olup bitenlerde,30 kişi haberinede pek inanmıyorum her yazılıp çizilene de inanmayın derim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
|
xmen
Fanatik Üye
|
Tarih: 04-May-2011 / 00:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
menejer dıyordkı bır roprtajınada benım ıcıme sınmeyen yere ben onay vermem verdıgın yerler böylemı acaba sayın nevzat bey çok şık degil derinden yaralıyor inanki bu haberler bizi orkestra konusunada gelıncezaten dört beş kişi cıklıyor ewet fuuldan vaz geçtık yahu adamlar sabit olmazmı her gün her konserde hepsı degisıyor anlatmak ıstedıgım buydu sabit iki kişi vay kemancı veysel nazlı taş ve perkisyonda mustafa korkmaz gerısı yok günü birlik
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
|
yunus44erd
Üye
|
Tarih: 04-May-2011 / 14:41 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
arabeskci_ahmet demiş ki: | Fakat problem Müslüm Gürses'te değil arkadaşlar. Problemin kaynağı böyle mekanlar reklam yapamıyor.
|
KesinLikLe doğru sözLerinize katıLmamak eLde değiL..RekLam eksikLiği var,Yani duyaramıyorLar MüsLüm Baba'nın o gece orda konser vereceğini..HaLbuki herkesin haberi oLsa o mekan doLar taşar..
aynen katılıyorum.
|
|
|
|
|
muratix06
Üye
|
|
|
|
|
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 13-May-2011 / 13:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
vahim bir durum,insallah böylesi bir daha yasanmaz.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
|
muratix06
Üye
|
|
|
|
|
clgnsedat
Fanatik Üye
|
Tarih: 23-May-2011 / 16:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
saüğlam vede güzel mekanlar olunca iş değişiyor. emeğine sağlık kardeş.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
|
Admin
Bilal - Site Kurucusu
|
Tarih: 23-May-2011 / 17:39 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
muratix06 demiş ki: | http://www.haber3.com/muslum-babaya-yogun-ilgi-822052h.htm
Konunun Noktası Olsun |
Dikkat ederseniz mekan aynı mekan. İki gün önce bu mekana kimse gelmemişti. İki gün sonra işler bahsettiğim doğrultuda ilerlemiş ve mekan dolmuş...
Baba, ya da menajeri Nevzat bey, "Biz sözleşmeyi yaptık vakti gelince sahneye çıkarız gideriz" dememeli. Organizasyonu takip etmeliler, yoksa senelerdir karşılaştığımız gibi yine karşılaşacağız bu tip haberlerle.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
|
muslumkar05
Üye
|
Tarih: 09-May-2012 / 21:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: Müslüm Baba Seyirci Şoku |
|
|
BABA duy artık seni gerçek seven insanları bırak bu değişme çabalarını seni biz ve bizim gibi insanlar buralara çıkardı çıkartmayada devam edecez sende gel dön bize yap şu konserlerini senin yerin o mekanlar değil meydanlardır.
|
|
|
|
|